Stole

Stole udlejning i Nordsjælland

Her finder du alt fra helt klassiske hvide stole til sorte, polstrede stole samt havestole. Alt efter hvilket slags arrangement du skal afholde, er stolene en vigtig del af festen, som gør, at gæsterne sidder godt og føler sig tilpas.

Viser alle 4 resultater

 • Stole

  Banquet stol (Rødt polstret)

  25,00 DKK
 • Stole

  Banquet stol (Sort polstret)

  25,00 DKK
 • Stole

  Galla stol (Napoleon)

  25,00 DKK
 • Stole

  Havestol

  10,00 DKK

Lej stole til din næste fest

Når man afholder et arrangement, er det vigtigt, at gæsterne sidder godt. Til et bryllup, en rund fødselsdag eller måske et jubilæum sidder gæsterne ofte ned i en række timer. Derfor skal de naturligvis have en god stol at sidde på. Vi tilbyder udlejning af stole såvel som borde og festtelte, så dit arrangement kan gå op i en højere enhed. Indretningen er en stor del af festen, og her spiller borde og stole en stor rolle – lej dine stole hos os, hvor vi tilbyder konkurrencedygtige priser.
Kontakt os gerne på tlf.: 93 93 60 60, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Kvalitet frem for alt:
Vores service indebærer kvalitetsstole til gode priser, hvilket går hånd i hånd med en kundeminded service – vi går langt for vores kunder. Vi ønsker vores kunder de bedste forudsætninger for en fest eller et arrangement, de sent vil glemme. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du har brug for en pålidelig udbyder af stole udlejning i Hillerød, Helsingør og omegn.

Brug for vejledning?
Så kontakt os gerne. Vi står gerne klar med tips og råd til, hvordan du vælger de rigtige stole til din fest. Vi udlejer desuden stole på hele Sjælland, hvor vores base er i Ålsgårde nær Helsingør & Hillerød Kontakt os enten på tlf. 93 93 60 60 eller send en mail til info@nsfu.dk. Vi glæder os til at hjælpe med at gøre dit arrangement helt perfekt.

Filtrer